Celebrities News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν επεδίωξα ποτέ να κάνω παιδί αλλά θα το ήθελα»

Συνέντευξη στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, που διεκδικεί την είσοδό της στο ελληνικό κοινοβούλιο στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου, μίλησε στον Νίκο Συρίγο για την ενασχόλησή της με την πολιτική, τις επιλογές της αλλά και τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

«Οπωσδήποτε παίζει σημαντικό ρόλο ο Διαμαντής (Καραναστάσης) στη ζωή μου. Η πορεία του μέσα στην Πλεύση Ελευθερίας αλλά και όσα έχουμε κάνει μαζί και στη ζωή μας είναι καθοριστικά. Το ότι σχηματίζω βέβαια την καρδούλα με τα χέρια μου δε σημαίνει ότι έχω χάσει τη μαχητικότητά μου», δηλώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Το να κάνω παιδί δεν είναι κάτι που το επιδίωξα έντονα σε κάποια στιγμή της ζωής μου αλλά δεν είναι και κάτι που ποτέ το απέκλεισα. Θα ήθελα να κάνω παιδιά και μπορεί να κάνω. Θα δούμε», απαντά σε σχετική ερώτηση η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Είναι βέβαιο πως έχω κάνει λάθη, άλλωστε από αυτά μαθαίνουμε. Εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν ήταν αυτό που έδειξαν. Ήταν λάθος που πίστεψα ότι κάποιοι άνθρωποι θα πήγαιναν τα πράγματα μέχρι τέλους έτσι όπως τα υπερασπιζόμασταν», εξομολογείται για την πολιτική της καριέρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πώς αισθάνεται που είναι η μόνη γυναίκα αρχηγός κόμματος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα;

«Είναι φοβερό αυτό το γεγονός σε σχέση με τη θέση των γυναικών και γι’ αυτόν τον λόγο διεκδίκησα έντονα τη συμμετοχή μου στο debate στις προηγούμενες εκλογές. Έγινε ένα debate με 6 άντρες και τώρα θα ξαναγίνει με 5 άντρες, χωρίς να ακουστεί η γυναικεία φωνή. Στο debate δεν ακούστηκε λέξη για το #metoo και τη γυναικεία κακοποίηση», υπογραμμίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δείτε το βίντεο εδώ