Celebrities News

J2US: Λύγισε η Βίκυ Σταυροπούλου την Δέσποινα Βανδή – «Ήταν σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής της»

Με το κομμάτι «Ένα τσιγάρο διαδρομή» ανέβηκαν στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, ο Παντελής Τουτουντζής με παρτενέρ την Κατερίνα Στανίση στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha.

Όταν μάλιστα ο παρουσιαστής του μουσικού σόου, Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε το ζευγάρι στην κριτική επιτροπή, η Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων με αποδέκτη την καλή της φίλη και επίσης κριτή του J2US. «Θέλω να πω ότι αυτό το τραγούδι το αγαπώ πολύ για δύο λόγους. Όχι μόνο γιατί εκτιμώ αφάνταστα τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραϊτη, αλλά γιατί αυτό το τραγούδι το άκουσα… Πως ρε παιδί μου, δεν δένουμε έναν τόπο με έναν άνθρωπο ή ένα τραγούδι με μια στιγμή; Αυτό το τραγούδι το άκουσα πριν κυκλοφορήσει στη Μάνη, ήμασταν με την Δέσποινα σε ένα μπαλκόνι και ήταν η πρώτη φορά που κάναμε ένα άνοιγμα με την Δέσποινα και ανακάλυψα έναν εσωτερικό της κόσμο που δεν τον γνώριζα. Ήταν τόσο αληθινή και τόσο συγκινητική γιατί ήταν σε ένα μεταβατικό και περίεργο στάδιο της ζωής της και το έχω συνδέσει με αυτό».

«Ήταν μια στιγμή που την είχα ανάγκη να την μοιραστώ μαζί της για να εκτιμήσω το μεγαλείο της ψυχής της. Ναι, πάντα με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το τραγούδι πέρα από την ομορφιά του γιατί εκεί σαν να ανακάλυψα την Δέσποινα που την ήξερα πολλά χρόνια πριν. Αλλά σαν εκεί να την γνώρισα, παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί νιώθω ότι με την ψυχραιμία και τον τρόπο που αντιμετώπισε η Δέσποινα την ζωή της, η ζωή την αντάμειψε και της αξίζει».

«Σ’ αγαπάω πάρα πολύ! Πάρα πολύ πραγματικά» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη στη συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή απευθυνόμενη στην Βίκυ Σταυροπούλου προτού προχωρήσει στην κριτική για το διαγωνιζόμενο ζευγάρι του J2US το βράδυ του Σαββάτου.