Celebrities News

Έλενα Χριστοπούλου: «Ούτε απ’ έξω δεν θα με βλέπατε στο Shopping Star»

Την Έλενα Χριστοπούλου συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι έξω από τα στούντιο που γυρίζεται το Πρωινό του ΣΚΑΪ. Η γοητευτική συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία που έχει φέτος με την παρουσιάστρια όσο και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την Ζενεβιέβ Μαζαρί την είδα στο First Dates, την αγαπάω και θα την αγαπάω πάντα και μου αρέσει σε ότι και να κάνει. Δεν ξέρω αν της πάει αυτό το κόνσεπτ, θα δείξει η ιστορία, αλλά εμένα μου αρέσει. Το Shopping Star θα της πηγαίνει φουλ, νομίζω, της Ζενεβιέβ γιατί είναι ένα κορίτσι της μόδας, ξέρει από μόδα, έχει χιούμορ και νομίζω πως αυτά είναι τα συστατικά τα οποία θέλουν σε αυτή την εκπομπή».

«Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My Style Rocks και όσο περνάει ο καιρό μου αρέσει η χημεία που έχει και με τους υπόλοιπους. Είναι πολύ ωραίοι. Βέβαια και στο GNTM μου άρεσε πάρα πολύ. Η σχέση που είχε με τον Δημήτρη Σκουλό εκεί, την Βίκυ Καγιά και τον Άγγελο Μπράτη ήταν πολύ ωραία»

«Δεν ξέρω για του χρόνου. Δεν έχω μιλήσει ακόμα. Θα ήθελα να συνεχίσω, μου αρέσει να ξυπνάω πρωί γενικά και η πρόθεση μου είναι θετική αλλά δεν έχω ιδέα. Η σύμβαση που έχω εγώ λήγει με την λήξη της εκπομπής οπότε είδωμεν» πρόσθεσε, ακόμα, η Έλενα Χριστοπούλου στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. «Ούτε απ’ έξω δεν θα με βλέπατε στο Shopping Star, που είπε και ένα τηλεκριτικός κάποια στιγμή. Το διέψευσα και στην εκπομπή, δεν υπήρχε περίπτωση. Ούτε μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση αλλά ούτε και θα το έκανα, δεν μου αρέσει εμένα το Shopping Star».