Celebrities News

Ριζικές αλλαγές στο MasterChef – Αποκαλύψεις από τους τρεις κριτές

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψαν τι θα συμβεί στο νέο κύκλο του MasterChef.

Οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε φέτος αλλά και στην καθημερινότητα με τα παιδιά τους.

«Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα, γιατί όντως μπορεί να είναι η τελευταία τους μέρα. Επίσης, υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο. Σε κάθε δοκιμασία δίνουμε και κάποια χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν. Θα είμαστε το ίδιο αυστηροί με τις προηγούμενες χρονιές. Όταν μιλάμε για φαγητό, ό,τι λέμε το εννοούμε. Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών» αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Με τη σειρά του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σημείωσε: «Έχουμε πάρα πολύ δυνατές περιπτώσεις. Θα έχει πάρα πολλές εκπλήξεις φέτος, είναι εντελώς διαφορετικό. Όλη αυτή η δομή που προϋπήρχε με τις δοκιμασίες κλπ, το πώς θα είναι και τι θα συμβαίνει σε κάθε δοκιμασία αλλάζει άρδην» και πρόσθεσε για τον γιο του: «Στον γιο μου δε διαβάζω συνταγές αλλά εισαγωγές από βινύλια. Έχω μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και για τις βόλτες με το φουσκωτό σκάφος μου. Περιμένω το καλοκαίρι να πάω με τον γιο μου θα είναι οκτώ-εννιά μηνών».

Τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε: «Το φετινό τρέιλερ είναι βγαλμένο από τη ζωή» επισημαίνοντας πως ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ψύχραιμοι ως μπαμπάδες.