Celebrities News

Survivor: «Φωτιά» ο μισθοφόρος «τα χώνει» στην παραγωγή και Λιανό

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος παρακολουθεί τακτικά το «Survivor All Star» και μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media σχολιάζει όλα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τη φορά, ο μισθοφόρος διοργάνωσε ένα space στο Twitter και απάντησε στις ερωτήσεις των χρηστών για το reality επιβίωσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί τον ρώτησαν σχετικά με τα βίντεο που έχουν δείχνουν διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες και δείχνουν κάποιους από τους παίκτες του All Star να παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού, τρώγοντας κρυφά φαγητό.

«Δεν είναι ωραία όλα αυτά που βγαίνουν. Κακό κάνει στους παίκτες πιο πολύ, είναι σαν να τους ξεφτιλίζουν. Κι εγώ αν καθόμουν και πείναγα παραπάνω, θα έτρωγα κι εγώ από τα σκουπίδια. Δεν είναι ωραίο να τρώω όμως από τα σκουπίδια και να με βγάζουν βίντεο. Είναι προσβλητικό, εμένα δεν μου αρέσει.

Εγώ δεν έχω επιλογή για το πότε δεν βγω στην τηλεόραση. Δεν έχω βήμα. Οπότε, αφού ο Λιανός μίλησε για εμβάσματα, ας πούνε ποιοι τα έδωσαν, να τελειώνει αυτό το παραμύθι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο ίδιος τόνισε: «Ό,τι είχα να πω, το έχω πει και μέσα και έξω. Όποτε θέλει η παραγωγή, να μας βγάλει την ρήτρα των 150 χιλιάδων, θυμάμαι ακριβώς πόσο λέει στο συμβόλαιο, να μαζευτούμε σε live εκπομπή, στον Μουτσινά, στην Φαίη, και να κάτσουμε να τα συζητήσουμε. Όχι να βγαίνει ένας εκπρόσωπος τύπου δικός τους και να λέει αυτά που θέλει και να κατακεραυνώνει παίκτες. Ποιοι παίκτες φταίνε;

Άμα η παραγωγή σου αφήνει τα σκουπίδια με το φαγητό κι εγώ θα πάρω τη σακούλα και θα τη σκίσω. Δεν πρέπει να είναι εκεί η σακούλα. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί δεν έχουν διαρρεύσει βίντεο από το ’17; Γιατί δεν υπάρχουν! Τότε δεν έπαιρναν 900 ευρώ οι δημοσιογράφοι, παίρνανε 1500-1700 ευρώ. Ποιος δίνει τα spoilers ρε παιδιά; Οι παίκτες πάλι; Γιατί δεν μας απάντησε εμάς ο εκπρόσωπος τύπου της Acun Medya; Γιατί τώρα νευριάζω κι εγώ, έτσι;».