Celebrities News

Ορέστης Χαλκιάς: «Είναι ιστορική στιγμή που είμαστε η πρώτη σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε;»

Αμέσως μετά την προβολή του προτελευταίου επεισοδίου του Maestro, για τον πρώτο κύκλο, ο Ορέστης Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out τη νύχτα της Πέμπτης στο Μεγάλο Κανάλι. Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πολυαναμενόμενη είσοδο της δημοφιλούς σειράς στην πλατφόρμα του Netflix σε πολύ λίγες μέρες

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορέστης Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή».

«Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά» συμπλήρωσε με χαμόγελο ο Ορέστης Χαλκιάς στη βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA. «Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό».