Celebrities News

J2US: Τους πάγωσε με το «γαλλικό» ο Σταμάτης Φασουλής – «Είχε μια πουτ… εκεί»

Μια διαφορετική εμφάνιση παρουσίασαν στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Βογιατζάκης  στο νέο live που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Η όμορφη δημοσιογράφος, μαζί με τον Κρητικό παρτενέρ της, κλήθηκε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Υπάρχω για σένα».

Ξεδιπλώνοντας μάλιστα νέες πτυχές του ταλέντου της, η Ναταλία Αργυράκη κατόρθωσε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή του J2US με τον Σταμάτη Φασουλή να προχωράει σε ιδιαίτερα θερμά σχόλια. Τόσο θερμά που του… ξέφυγε ένα χαριτωμένο «γαλλικό» σκορπώντας γέλια τόσο στους υπόλοιπους κριτές όσο στο διαγωνιζόμενο ζευγάρι και τον παρουσιαστή του μουσικού σόου, Νίκο Κοκλώνη.

«Ναταλία μου, ήσουν εξαιρετική! Ήσουν πάρα πολύ καλή! Παρόλη την αμηχανία της πρώτης συλλαβής, την οποία μετά την ξεπέρασες και ήσουν πάρα πολύ ωραία. Εγώ φοβήθηκα το ανέβασμα και όμως το έκανες πάρα πολύ ωραία. Πήγες και μαλακά, μαλακά χωρίς να το κάνεις σαν εύρημα αλλά σαν να πηγαίνει το τραγούδι μόνο του και αυτό το κάνουν σπάνια οι τραγουδιστές. Πρέπει να είσαι πολύ καλός τραγουδιστής για να το κάνεις, συνήθως ξεφωνίζουν απότομα για να δείξουν ότι έχουν φωνή».

«Μ’ άρεσε και αυτό το φινάλε που σου έβαλε, είχε μια… πουτ… εκεί ο Ευαγγελινός! Αυτό το αποχωρώ πλάτη και γυρνάω μόνο στην τελευταία συλλαβή είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχουν κάνει και τολμάνε μόνο πολύ μεγάλες τραγουδίστριες» τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης στο J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.