Celebrities News

Γιώργος Λιάγκας για Ζέτα Μακρυπούλια: «Η δύναμη των social σου γύρισε μπούμερανγκ, ο κόσμος σε άδειασε»

Με το θέμα των ημερών και την ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια κατά γνωστής αεροπορικής εταιρίας λόγω της πτήσης που έχασε ασχολήθηκαν στο Πρωινό το πρωί της Τρίτης. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως αυτή η κίνηση της Ζέτας Μακρυπούλια της γύρισε μπούμερανγκ, αφού τα περισσότερα σχόλια που δέχθηκε ήταν τελικά αρνητικά.

«Βλέπεις Ζέτα μου αγαπημένη ότι η δύναμη των social σου γύρισε μπούμερανγκ γιατί εγώ μπήκα κι είδα από περιέργεια ότι το 70%-80% των σχολίων από κάτω είναι αρνητικά. Εσύ πήγες για να βγάλεις τον θυμό σου και να ταυτιστεί ο κόσμος μαζί σου κι εγώ βλέπω από κάτω ότι ο κόσμος είχε την αντίστροφη ψυχολογία. Ο κόσμος σε άδειασε κι είπε ότι καλά έκανε η εταιρία» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Παρακάτω σχολίασε η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Είναι αλήθεια αυτό, αλλά από την άλλη αυτός που θα σχολιάσει πιο εύκολα κάτω από το ποστ σου, είναι αυτός που θέλει να γράψει κάτι κακό κι όχι καλό. Γενικότερα δεν είναι μέτρο αυτό, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είδα κι εγώ πάρα πολλά αρνητικά σχόλια κάτω από το ποστ της Ζέτας Μακρυπούλια, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε και για τους εργαζόμενους στην εταιρία και για το συμβάν καθεαυτό. Πολλούς δεν τους έπεισε ότι αργησε τρία λεπτά, έκλεισε η πύλη κι έφυγε το αεροπλάνο γιατί λογικό είναι να φύγει το αεροπλάνο στην ώρα του.»