Celebrities News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όλη η αλήθεια για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη

Η είδηση πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα κάνει από νωρίς το πρωί τον γύρο του διαδικτύου. Η γνωστή παρουσιάστρια παρέσυρε και χτύπησε ηλικιωμένη γυναίκα με το αυτοκίνητό της έξω από το Ασκληπειό της Βούλας.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 5/4, την ώρα που η ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο που περνά ακριβώς μπροστά από το νοσοκομείο, περνώντας από διάβαση πεζών. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προφανώς λόγω απροσεξίας, δεν έκοψε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και να την τραυματίσει.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής T-Live, Μάρω Κανελλάκη, πραγματοποίησε επιτόπιο ρεπορτάζ στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με την Τροχαία Νοτιοανατολικής Αττικής, η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν λίγο πριν τη διάβαση πεζών και πως το όριο ταχύτητας στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τα 30 χλμ/ώρα.

Στην εκπομπή μίλησε αποκλειστικά ο σύζυγος της τραυματία, ο οποίος αναφέρει πως, σε αντίθεση με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η γυναίκα φέρει σοβαρές κακώσεις στους γοφούς και την ωμοπλάτη, δεν μπορεί να περπατήσει αλλά ούτε και να αυτοεξυπηρετηθεί.

«Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο», περιγράφει ο σύζυγος της ηλικιωμένης γυναίκας.

«Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα», συνεχίζει.

«Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι με καθετήρες. Τι να κάνω εγώ; Να κυνηγήσω την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;», σημειώνει ο σύζυγος της τραυματία.

«Η εντολέας μου δεν ευθύνεται, η ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική. Αυτό που προέχει για την κυρία Σπυροπούλου είναι η ταχεία ανάρρωση της παθούσας», τόνισε αργότερα στην εκπομπή ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανδρέας Μήτσαινας.