Celebrities News

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φωτογραφίζει την Ιωάννα Τούνη να θηλάζει τον νεογέννητο γιο τους

ο πρώτο τους παιδάκι υποδέχθηκαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως έκαναν γνωστό μέσα από τα social media το πρωί της Τρίτης 10/01.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του και σημείωσε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά είναι super δυνατή».

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, φωτογράφισε την Ιωάννα Τούνη να θηλάζει το μωράκι τους και έγραψε: «Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες. Οπότε σας αγαπάω και θα σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… κα την δικιά μου όσα δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη».