Celebrities News

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Τον κυνηγάνε οι γυναίκες μέσα στο Survivor, αυτός τις παίζει»

Δηλώσεις στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκανε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας επαγγελματίας παίκτης reality, ξέρει να το διαχειρίζεται πάρα πολύ καλά και είναι και αρκετά διπλωμάτης. Λέει στον οποιονδήποτε αυτό που θέλει να ακούσει, οπότε έτσι νομίζω προχωράει και ξεγλιστράει μέσα στο παιχνίδι», δηλώνει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Οι παρέες του αλλάζουν πολύ γρήγορα, τους έχει όλους από κοντά και γι’ αυτό τον λόγο δεν ψηφίζεται. Είναι ένα ομορφόπαιδο, τον κυνηγάνε οι γυναίκες εκεί πέρα. Τις παίζει, γι’ αυτό είναι και επαγγελματίας παίκτης reality», τονίζει.

«Υπάρχουν κάποια παιδιά, όπως ο Ηλίας και η Σταυρούλα, που θέλουν πάρα πολύ να δείξουν στον κόσμο πόσο καλοί είναι. Πατάνε ένα κουμπί και από ‘κει που είναι διπρόσωποι και κάνουν τα μαγειρέματά τους πίσω από την κάμερα και κράζουν κάποιον πίσω από την πλάτη του, αυτομάτως του λένε: φιλαράκι μου, αδερφέ μου και τέτοια», αναφέρει στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor All Star.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας άνθρωπος που εν μέρει λέει αλήθεια αλλά εν μέρει ανακατεύει τα πράγματα προς το όφελός του. Όταν έρχεται η ώρα του Συμβουλίου και της ψηφοφορίας, μας πλησιάζει και υπάρχει ένα περίεργο μαγείρεμα», σχολιάζει κλείνοντας ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.