Celebrities News

Γιώργος Λιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά»

Μετά την ανάρτηση που έκανε ο Light κατά του Γιώργου Λιάγκα εξαιτίας όσων είχαν ειπωθεί στην εκπομπή, ο παρουσιαστής έδωσε την απάντησή του το πρωί της Τετάρτης. Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις.

«Θέλω στο σημείο αυτό -για να μη νομίζουν ότι αφήνω πράγματα αναπάντητα, χθες δεν προλάβαμε- επειδή χθες ο Light έβγαλε μια ανακοίνωση που μιλάει για μένα και για όσα του είπα προχθές… Εγώ ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν έχω κάνει λάθη, ίσα ίσα εγώ χαίρομαι που έχω κάνει λάθη. Το πρόβλημα με τα λάθη δεν είναι αν τα κάνεις, το πρόβλημα είναι αν δεν αποδέχεσαι ότι κάνεις λάθη και δεν βελτιώνεσαι μέσα από τα λάθη σου.

Έχω κάνει λάθη τηλεοπτικά, μετά από 30 χρόνια αλίμονο αν δεν είχα κάνει λάθη, είμαι ίσως ο μόνος που το παραδέχεται δημόσια, που ζητώ συγγνώμη, που τα πληρώνω και επαγγελματικά και οικονομικά και ορθώς και προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα από τα λάθη μου και να μην τα επαναλαμβάνω.

Επίσης, δεν τα κάνω σημαία τα λάθη μου, δεν είμαι χαρούμενος ούτε περήφανος για τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά και θα ήθελα να μην τα έχω κάνει. Δεν τα κάνω σημαία να τα αναρτήσω και να πω κοιτάχτε τι ωραίο λάθος που έκανα και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Αυτό είναι το θέμα Light αγόρι μου», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.