Celebrities News

Δανάη Μπάρκα: «Ακόμα λένε ότι είμαι βύσμα»

Για τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς αλλά και για εκείνους που την κατηγορούν ότι βρίσκεται στη θέση της παρουσιάστριας λόγω “βύσματος” μίλησε η Δανάη Μπάρκα στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

«Ακόμα ακούω ότι είμαι βύσμα. Μπορώ να σου δείξω και σχόλιο που έλαβα χθες. Αυτό νομίζω ότι μπορεί να μη σταματήσει και ποτέ να ακούγεται. Δε με πειράζει. Αν από τα 100 σχόλια που θα λάβω, και τον κόσμο που έρθει να μου μιλήσει, κάτσω στον έναν που θα μου πει κάτι κακεντρεχές χωρίς επιχείρημα…

Αν έρθει και μου πει, “άκουσα ότι πήρες εσύ τηλέφωνο και ήμουν μπροστά”, τότε θα πω εντάξει μας πιάσανε… Όταν όμως δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να μου πει, “είσαι βύσμα, γι’ αυτό και γι’ αυτό”… Σε αυτές τις δουλειές όποιος και να είσαι, αν δεν προσπαθήσεις, δεν παλέψεις, αν ο κόσμος δε δείξει ότι λίγο σε αγαπάει, δε νομίζω ότι εύκολα θα μείνεις» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Πάντα θα ακούγεται αυτό. Έχω κλάψει, έχω στενοχωρηθεί , έχω θυμώσει… Στην αρχή. Τώρα, έχω αρχίσει να είμαι λίγο πιο χαλαρή με αυτά τα σχόλια που πάντα υπάρχουν» πρόσθεσε.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *