Celebrities News

Super Κική: «Στα κρατητήρια έπαθα σοκ – Δεν περίμενα ότι θα βρεθώ ξανά κρατούμενη»

«Έσπασε» τη σιωπή της η Super Κική. Η instagrammer παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη και μίλησε για τη σύλληψη και την κράτησή της στα κρατητήρια με ακόμα μία φίλη της.

Επίσης, αποκάλυψε πως το όνειρο για τη δημιουργία του μαγαζιού που έχει ανοίξει με την κολλητή της, Άντρεα, γεννήθηκε όταν οι δυο τους ήταν συγκρατούμενες.

«Το όνειρο γι’ αυτό το επαγγελματικό βήμα γεννήθηκε μέσα στη φυλακή, μαζί με τη συγκρατούμενή μου τότε, την Αντρέα. Ξεκινήσαμε και φτιάχναμε διάφορα φυσικά πράγματα, μάσκες μαλλιών, αρωματικά χώρου κτλ.», ανέφερε αρχικά η Super Κική στο «Πρωινό μας».

«Σκοτάδι, πίσσα, μπουντρούμι»

Στη συνέχεια, είπε για το πρόσφατο περιστατικό που την οδήγησε μαζί με τις φίλες της στα κρατητήρια: «Με αυτόν που γίνανε όλα αυτά, ήμασταν φίλοι κάποτε. Είχαμε ξεκινήσει μαζί και στο πρόγραμμα απεξάρτησης. Ζήλευε πάρα πολύ που ανοίξαμε το μαγαζί με την Αντρέα. Ήταν πρώην σύντροφός της. Ξεκίνησε να μπαίνει μέσα, να σπάει τζάμια, να μας τραμπουκίζει. Δε ξέραμε πως να το διαχειριστούμε όλο αυτό. Πηγαίναμε συνεχώς στην αστυνομία αλλά δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό. Δε μπορούσε, όχι δεν ήθελε. Μετά έγινε ο ξυλοδαρμός και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας».

Και πρόσθεσε: «Όταν μας πήγαν στο κρατητήριο, καλά, έπαθα σοκ. Δε το περίμενα με τίποτα ότι θα βρεθώ ξανά κρατούμενη. Δεν είχαμε ούτε νερό, ούτε καν φως. Σκοτάδι, πίσσα, μπουντρούμι. Μας πήγαν στα κρατητήρια γιατί ο άνθρωπος αυτός, είπε ψέματα ότι του κλέψαμε τα κλειδιά και το κινητό. Η ληστεία, πιάνεται για κακούργημα. Πολύ έξυπνος. Και έτσι, κάτσαμε 3 μέρες στα κρατητήρια».