Celebrities News

Έλενα Κώνστα για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Χωρίσαμε γιατί ΠΡΕΠΕΙ να παντρευτεί, 43 έφτασε»

Στον Αδύναμο Κρίκο με τον Τάσο Τρύφωνα βρέθηκε η Έλενα Κώνστα, το απόγευμα της Παρασκευής, στο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα της δημόσια τηλεόραση. Στην ακριβώς διπλανή θέση της ραδιοφωνικής παραγωγού, ωστόσο, βρισκόταν ο πρώην σύντροφος της, Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Έτσι, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Κύπριος παρουσιαστής έδωσε την κατάλληλη… πάσα προκειμένου να γίνει μια λιτή αναφορά στην παλαιότερη σχέση τους.

«Έλενα, μιλήστε μου λίγο για τα πράσα που λέγατε. Έχετε πιάσει κάποιον πρώην σας στα πράσα;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστή του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού, με την Έλενα Κώνστα να κοιτάζει πλάι της και να απαντά χαρακτηριστικά πως «όχι, δεν αυτό του έλειπε! Δεν θα ήταν εδώ».

Τ.Τ.: Εννοείται ότι ο Λάμπρος είναι πρώην σας που δεν το ήξερε κανείς;

E.K.: Ναι, κανείς.

Λ.Κ.: Αν δεν ήξερε κάποιος, τώρα το έμαθε.

Ε.Κ.: Όχι, ευτυχώς διαλέγω καλά παιδιά και κλείνει ο κύκλος πολύ ωραία. Για τα πράσα, τώρα, ήταν επειδή δεν μπορούσα να θυμηθώ τη λέξη αυτούσια και ήθελα να την πω λίγο περιφραστικά.

Τ.Τ. Ρε, άστε τα πράσα τώρα. Πόσο καιρό ήσασταν με τον Λάμπρο;

Ε.Κ.: Τρεισίμησι χρόνια. Ήταν τα πιο ωραία τρεισίμησι χρόνια της ζωής μου.

Τ.Τ.Και; Γιατί χωρίσατε;

E.K.: Χωρίσαμε γιατί πρέπει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά και αυτός. 43 έφτασε! Άντε! Εγώ έχω πολύ μεγάλη καρδιά και, όταν αγαπάω, σκέφτομαι το καλό του άλλου και όχι το δικό μου.

Δείτε το βίντεο εδώ