Σπορ

Σοκάρει ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Της λέω: αισθάνομαι ότι φέτος θα πεθάνω, έναν μήνα μετά χάσαμε τον αδελφό μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον απρόσμενο θάνατο του αδελφού του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς περιγράφει το πώς «διαισθάνθηκε» τον επικείμενο χαμό του αδελφού του από ένα προαίσθημα που του δημιουργήθηκε τότε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

«Κάθε χρόνο στην αλλαγή της Πρωτοχρονιάς με ρωτούσε η μητέρα μου: αυτή τη χρονιά τι στόχο βάζεις; Και της έλεγα πάντα την αίσθηση που είχα την ώρα που άλλαζε ο χρόνος. Θυμάμαι το ’99 της λέω: νιώθω ότι φέτος θα κάνω κινηματογράφο. Και μετά από 6 μήνες έγινε το «Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι» στην Κεφαλλονιά και πήγα και έκανα ένα μικρό guest» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Την άλλη Πρωτοχρονιά της λέω: μαμά, μου μυρίζει πολύ έντονα ξενοδοχείο και έχω την αίσθηση ότι θα πετάξω. 6-7 μήνες μετά, κάνω ένα ταξίδι για δύο μήνες στον Καναδά, κάνω roadtrip, σε ξενοδοχεία και τα λοιπά. Αυτό που αισθανόμουν τότε, χωρίς να υπάρχει κάτι προσχεδιασμένο, συνέβαινε. Και αυτό το σταμάτησα, όταν έχασα τον αδελφό μου» συμπληρώνει στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Εκείνη τη χρονιά μου λέει: τι αισθάνεσαι; Της λέω: τίποτα, αυτή τη χρονιά δεν μου ‘ρχεται κάτι. Μία ώρα μετά, με παίρνει μία φίλη να πάμε σε ένα σπίτι και της λέω: τώρα βλέπω τι θα μου φέρει η χρονιά: μαύρο. Της λέω: δεν θέλω να σε αγχώσω – οδηγούσε κιόλας – αλλά νομίζω ότι αυτή η χρονιά είναι η τελευταία μου, θα πεθάνω. Και όπως το αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, ούτε το Πάσχα δεν θα βγάλω» θυμάται ο ηθοποιός από εκείνη την Πρωτοχρονιά.

«Δύο ώρες μετά, της λέω: όλα καλά, δεν θα πεθάνω εγώ, έφυγε από πάνω μου αυτό το μαύρο, θα πάει κάπου αλλού. Και έναν μήνα μετά, χάσαμε τον αδελφό μου. Από τότε δεν ξανασκέφτηκα την Πρωτοχρονιά τίποτα» καταλήγει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *